منظور از تولید سرنخ در بازاریابی تلفنی چیست؟، تکنیکهای بازاریابی تلفنی روز به روز پیشرفت میکنند و بهروز میشوند. تیم بازاریابی شما هم برای موفقیت در تولید سرنخ در بازاریابی تلفنی باید از تکنیکهای بهروز استفاده کند. در ادامه مطلب، شیوههای کارآمد بازاریابی تلفنی را ارایه میکنیم که پیادهسازی آنها در تولید سرنخ تاثیرگذار خواهد بود.
منظور از تولید سرنخ در بازاریابی تلفنی فرآیندی است که طی آن بازاریاب تلفنی با افراد یا کسبوکارهایی تماس میگیرد که پیش از این هیچ ارتباطی با آنها نداشته است. اغلب با هدف برقراری ارتباط، تسهیل فرایند فروش یا کسب اطلاعات و دریافت کمک مالی این تماس گرفته میشود.
آیا بازاریابی تلفنی هنوز هم تاثیرگذار است؟
مطمئن باشید، بازاریابی تلفنی هنوز هم رایج و پررونق است!
به نقل از مجله فرچون، 60 درصد از پانصد شرکت امریکایی که از نظر میزان فروش در صدر قرار دارند، معتقدند بازاریابی تلفنی هنوز هم تاثیرگذار است. حرفهی بازاریابی تلفنی از دهه 70 پا به عرصه تجارت گذاشت و از آن زمان تاکنون اثربخشی خود را از دست نداده است. تنها چیزی که تغییر کرده رویکردها و تکنیکهای مورد استفاده در بازاریابی تلفنی است.
میزان موفقیت در بازاریابی تلفنی چقدر است؟
به عبارت دیگر «آیا تولید سرنخ هنوز هم سودآور است؟» بله، قطعا سودآور است اما اغلب بیشتر از آنچه فکر میکنید طول میکشد. به این دلیل که تنها 20 درصد فروش در 1 تا 5 تماس اول صورت میگیرد. به عقیده برخی این میزان فروش نسبتاً پایین است، با این حال در صورت تداوم، بازاریابی تلفنی موفقترین شیوه فروش است. 80 درصد دیگر فروش بعد از تماس ششم اتفاق میافتد!
توجه داشته باشید که این آمار مبتنی بر تماسهای تبلیغاتی بدون شناخت مشتریان است (در واقع بازاریاب نمیدانسته آیا مشتری در بازار هدف هست یا نه). تصور کنید اگر تماسهای انجام شده مطابق تولید سرنخ باشد، میزان موفقیت چقدر بالاتر میرود.
بازاریابی تلفنی فرآیند ایجاد ارتباط است، بنابراین میزان موفقیت آن با هر تماس بعدی بیشتر میشود.
از بازاریابی تلفنی برای ایجاد سرنخ بیشتر استفاده کنید
خیلی از صاحبان کسبوکار با شنیدن نام “تماس تبلیغاتی” پشتشان میلرزد. بازاریابی تلفنی اغلب فرآیندی اضطراب آور، دشوار و خستهکننده در نظر گرفته میشود. چنین حقایقی حاکی از آنست که بازاریابی تلفنی آنطور که باید انجام نمیشود.
با این وجود، بازاریابی تلفنی برونگرا شیوهای عالی برای دستیابی به تعداد زیادی مشتری بالقوه یا مشتری محسوب میشود و میتوان برای ارسال پیام، جمعآوری بازخورد و تعیین گام بعدی ارتباط با مشتری از این شیوه استفاده کرد.
در بسیاری از شرکتها، نمایندگان فروش در هر ماه صدها یا هزاران تماس تبلیغاتی میگیرند تا با مشتریان قرار ملاقات بگذارند و/یا سرنخ فروش ایجاد کنند. اما فروشندگان پرمشغله معمولا ترجیح میدهند روی بستن قراردادهای موجود در کاریز فروش فعلی کار کنند. در فهرست کارهای مهم اغلب مشترییابی از دست در میرود و در نتیجه، کاریز فروش همیشه از مشتریان بالقوهی جدید پر نمیشود.